Kraniosakral terapi
Terapeutisk behandling av människor, hästar och hundar

Det kraniosakrala systemet löper mellan skallen, kraniet, och korsbenet, sakrum. Systemet omsluter vårt centrala nervsystem och har stor påverkan på dess kontakt med det yttre, perifera, nervsystemet som styr alla våra rörelser och funktioner.

Behandlingen omfattar också hela kroppen och då ligger fokus inte på de stora rörelserna i leder etc, mobiliteten, utan den lilla rörelse som finns inne i våra kroppar, motiliteten. Genom att "lyssna"med mina händer finner jag områden där denna rörelse inte kan uttrycka sig på ett bra sätt, områden som inte kan fungera optimalt och som behöver behandlas för att spänningar ska släppa.

 

Biodynamisk kraniosakral terapi Malmö Sjöbo

Kontakt: info@asabrodd.se

Telefon: 0708-490 403

Mottagning Fabriksgatan 9, Malmä. vid Caroli City karta
Boka tid


Hästar behandlas inom Skåne/närliggande län, boka tid via mail eller sms


Hundar mottagning Sjöbo, Snogeholm, Navröds Gård, vägbeskrivning
boka tid via mail eller sms

 

Jag hade värk i axlar och nacke sedan många år. Det påverkade mig så att jag var helt slut på kvällarna. Efter 3 behandlingar kunde jag vrida på huvudet utan att det krasade och värken avtog.
Jag går regelbundet på behandling för att inte problemen ska återkomma.

 

Utomlands används kraniosakral terapi för att behandla barn. Barnmorskor i bl a England kan rekommendera mödrar att låta sina barn få en kraniosakral behandling efter en jobbig förlossning.

Kraniosakral terapis unika mjuka behandlingssätt gör den mycket lämplig för små, eller stora, känsliga individer. I Sverige får vi inte behandla barn yngre än 8 år.