Hur går en behandling till

Historik

Priser och vägbeskrivningBiodynamisk kraniosakral terapi

 

Kraniosakral terapi
Terapeutisk behandling av människor

Behandling sker på en behandlingsbänk. Klienten är påklädd under behandlingen, mjuka, löst sittande, kläder rekommenderas.

Första behandlinge tar ca en timme. Du beskriver dina problem och symtom under ett samtal innan behandlingen tar vid. Efterfölande behandlingar tar ca 45 min.

Hur många behandlingar som krävs är mycket individuellt. Det beror på det individuella problemet, hur lång tid klienten har haft det etc.

Under behandling söker terapeuten med sina händer efter områden där den inre motiliteten, den kraniosakrala rörelsen, inte kan fungera optimalt. Behandlingen återställer denna rörelse, cirkulation av blod och andra vätskor ökar, slaggprodukter löses upp och kroppens förmåga till självläkning ökar.

 

Efter en traumatisk ridolycka med multipla frakturer blev jag inte av med en envis nack- och huvudvärk. Hade ofta en handikappande smärta med illamående. Efter behandlingar med kraniosakral terapi har värken blivit mycket bättre och jag har fått ett mycket bättre liv, inga värktabletter och jag kan rida igen.